fättan är sjuk

jäklans hög feber inatt 40,5 grader är inte all leka med.. trodde jag skulle avlida men som tur va så klarade jag mig jäklans bra. idag har jag väl mått lite försökt att pilla i mig lite mat å lyckas man med de så blir man så mycket bättre. tänk va en korvmacka kan göra eller va säger du jennypenny kött är livet!

imorgon måste jag verkligen städa mitt rum min lilla hund charlie har markerat med en liten pink mitt på golvet som jag måste städa upp.. rackans hund! men åh va söt han är han är så söt att de lixom är okej att han kissar lite inne de tillhör ju hans natur att markera sitt revir! =)
å påtal om hundar så fick alice min andra hund mens igår så snatrt blir de valpar om han bara kan sin sak! hejja chalie hejja chalie!!! jag vill ha små söta valpar i sommar att leka med.. ååh <3

ne nu kände jag mig fan så pigg att jag ska ta en dusch luktar inge vidare hade mina små svettnings attacker inatt kan man lätt säga.. usch va äcklig jag är men ack så söt!

ha de gott som min pappa brukar säga!

I evigheters evighet...

idag har jag varit på min farmors begravning. agnes sjöng marie fredrikssons Tro, det va så vackert att alla som va där fällde en tår.
jag gjorde ju kistdekorationen och den blev faktiskt väldigt fin med mycket ljusa färger och grenar.
bilder kommer..
jag har gått å blivit sjuk också feber och hostar som en idiot får typ inte luft ibland, as läskigt.
 nu sak jag se ps. i love you  becka påstår ju att den är bra och jag litar helt å hållet på min soulmate!
ha en bra kväll och glöm för skjuttsingen inte att ha hand om varandra och lev i nuet kära vänner!

LOOOONDON!

jag överaskade mina kära vänner johanna å jenny helt med att åka till london i onsdags! dom fick chocken.. emn kul va de!
nu ska jag å nakna becky dra å shoppa å lever som aldrig förr, älskar mitt liv med mina fantastiska vänner.
vin vin vin vin vin vin vin ska vi drickaaaaaaaaa ikvälll IGEEEEEEEEEEEEEEN! YES YES YES TJOHOOOOO
ne jag tror fan jag ska flytta hit.. jag säger som raymond å maria "NEJ jag NEJ jag kommer aldrig aldrig tillbaks!!"
nej nej nej jag har verkligen inte tid att sitta som en nörd framför datorn.. ska göra stan nu å dricka vin å leeeeva livet.
å fy fan träffade på några italienar igår som kunde sämre engelska än mig, de säger en hel del..
men jaa snygga va dom väl får man väl erkänna.
bye byeee all my frieeends! löv to ya

fillifjonkan

jag har nog sett på tok för mycket lebbiga filmer. när jag körde hem från jobbet nyss (kl 05.00) stod de ett rådjur på vägen å ni vet han stod sådär stilla som dom bara gör på film å kollade rakt in i mina ögon! just när jag tänkte tanken att jag skulle köra ihjäl den innan den förvandlades till ett blodtörstig mardröm så sprang den iväg - tur för den!



har haft ännu en supernatt på nya jobbet bättre jobbarkompisar får man leta efter!
ne nu ska jag sova.. ska upp om 3 h å dra till kalmar!
see ya! kiss

jaha..

jag får väl anta umaningen jag oxå då.. bättre sent än aldrig!




Ja va ska vi säga om den här.. eehh min vän hoffman blandar lite av arméns ägodelar! modell Ä tillsammans med skyddsmask! Fashion!
Kan ju lätt bli så på kvällarna - man har ju inte så mycket annat för sig än att flumma runt. kan lägga upp lite mer lumpenflum nån annan dag! =)
kram kram














 


Min kära farmor..

det är så lätt att vara efterklok.. min snälla, söta farmor avled i onsdagskväll av ålderdom. hon hade så ont, så ont i sin kropp och svår demens och hade även på slutet problem med att få  sig en sån självklar grej som mat!
nu ångrar jag mig så mycket att jag inte besökte henne när hon va sjuk utan att jag bara tänkte på mig själv mig mig mig mig heela tiden.. nu får de vara nog! vet inte riktigt hur jag ska gottgöra de här, eller de går ju inte.. har sån ångest men hoppas verkligen att vi möts på andra sidan så jag kan förklara hur jag kände och tänkte!
det är med tårar i ögonen jag skriver de här men farmor jag älskar verkligen dig, även att vi inte hade den där jätte bra kontakten. det jobbigaste jag har varit med om va att se dig helt blek och kall men ändå så himla vacker. 
Vi lovar att göra din begravning så vacker och fin med blommor och vacker sång av agnes.
 du är värd de bästa!
 Vi syns på andra sidan farmor!

PULVER

nu har jag börjat med pulver.. tänkte köra på de´i 2-3 veckor stenhårt å träna 4 ggr i veckan

måndag gympa
onsdag gympa
torsdag simning
söndag badminton

MÅSTE gå ner i vikt! är fet på riktigt nu asså!

Om inte de här funkar så måste jag nog göra en magsäcksoperation!!
eller nee.. gillar inte blod å sprutor.. så jag hoppar nog de!! pulver is the shiet!!!

Tänk att de är en hamster...

..hehe.. så sa min kära arbetskamrat när jag skulle plocka bröd som va väldigt färska och varma!!


Idag har jag haft fullt upp. drog mig ur sängen kl 13 (1 h senare än planerat) och satte igång att ringa å härja med diverse människor, snart ska jag till benny och förbereda lite grejer till vårat lilla mini kalas hos katja ikväll! undra som flundran va vi ska hitta på! sen ska vi då till katja kl 18 å mysa som aldrig förr å sen direkt till jobbet som startar kl 21!! ojoj va jag har de jobbigt just nu!

Jag funderar mycket över när min käraste tjej jenny penny hillström kommer till mig!!!! de är lixom som om en del av mig saknas hon är så vacker och bra så jag får tårar i ögonen!!! saknar henne och hennes matfyllda mungipor!

nu ska jag ut å springa! ha en fortsatt trevlig dag! puss!

då va denna helg över..

hm vad har jag gjort av denna helg.. gjort av med pengar och sovit bort halva dagarna.. pissråtta också!
har faktiskt hunnit med en löprunda å lite äppelpaj på de.. inte helt fel jue! idag fyller katja "pattis" friman 21 år! ja må hon leva på dig!! kommer å grattar dig på tisdag!
imorgon ska jag till stan å handla lite skit va de tänkt.. najs najs! en å tomat kanske!?
eeeh om 1 h börjar jag jobba typ - de suger lite faktiskt är rätt trött men sånt är ju livet!
tror jag ska söka till idol iår "idol betty" hur bra låter inte de???!
ska kolla upp när och var uttagningarna är! 
funtar på om jag ska börja med sån där måltidsersättningar har ju gjort de än gång å de gick ju sådär. men om man käkar frulle å sen tar de till middag å nått äpple däremellan de borde ju funka susen! 4 ggr /vecka hade jag tänkt att jag skulle hålla på å springa också. då jäklar,beach 2009 here I coooooome!
puss och kram på er små ärtor!



Is is bäbis!

Sorry att jag inte har writeat här på länge... vart lite busy mycket jobb å så. men nu ska de bli ändring på de! igår bestämde jag mig för att dra ner till borgholm och skriva in mig och allt på komvux så nu jäklar ska de räknas. matte är ju verkligen inte min grej men jag ska ge de ett försök.. Idag har jag varit i kalmar och shoppat loss några tröjor och ett par skor vart de!!kan ju tipsa alla om att calmar outlet ska stängas och har 40 % på allt. går att hitta riktiga fynd där!
Inga framsteg med magnus ö tyvärr.. han har inte hört av sig än=/ buhö
jag saknar fooado så mitt hjärta värker!!

och imorgon fyller fia 22 years!! happy happy birthday!!

jag har ju börjat jobba på sörens bröd.. fungerar riktigt bra. har aldrig skrattat så mycket någonsin, har så kul! Ett exempel på hur roligt vi har är att en kille/gubbe tog kort på sitt ollon med en annan kille telefon och satt den som bakgrund.. är rätt kul tycker jag iaf! hoppas att jag får jobba mycket nu i vår. får jag inte de så tar jag första bästa tillfälle och åker upp till sthlm - till min kvinna och kvarnen =P

yeahyeah nu har jag fan inget vettigt att skriva.. annat än att jag älskar stekta ägg



 


RSS 2.0