öland here I come

nu sitter jag i den där rackans bussen igen å bakom mig sitter en snuskig jävel (hoppas han inte ser vad jag skriver) han ruffsade mig i håret förut å frågade om vi skulle äta tillsammans usch han är ju fan 50 år typ INTE okej!! eller han är säkert jätte trevlig egentligen, bara lite sådär lördags kåt.
I onsdags va fisen å jag ute på äventyr eller vi hamnade på kvarnen igen såklart. träffade sjukt störda människor en gillade köttburgare å en annan tuttar. träffade lenny oxå de va najs! efter mycket om å men kom vi iaf hem själva va en envis jävel som ville med men nej sa jag!!!
Imorgon ska jag börja på nytt jobb - packa bröd! de ska blir schysst!!
imorgon fyller min kära vän jenny år hennes underbara skorrviga röst har jag inte hört på länge! saknar dig korvens korv!


Å förresten jag är KÄR i en kille!!!! han heter magnus ö och jobbar på systembolaget i högdalen! om du läser de här magnus ö hör av dig för guds skull. vi är menade för varandra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



denna dagen i mitt liv

har förlorat jobbet kan man väl säga utan att krångla till de massa. har fått ett nytt jobb hemma på ön bara sådär snabbt (ibland ska man ha tur). så nu ska man börja packa brööö de ska bli guttans! ne men nu såhär när allt är bestämt så inser jag ju fan att jag kommer sakna stan.. har ju egentligen precis börjat komma in i de!men så kan de gå.
till nått helt annat
tycker bara att de här klippet är såååååå jäkla, roligt kissar nästan på mig!


och för alla ni som undrar så har min diarré försvunnit!

PUSS!

"kilorna på rätt ställe"

Jag har just gråtit till bonde söker fru.. va fan lixom??! satt å stor lipade å tänkte på hur jäkla ensam jag är, en rejäl karl skulle sitta på sin plats! diaré har jag fått oxå på de! men om man får diaré så hinner ju inte kroppen ta upp nått fett,, eller nått! bajs bajs bajs!
nu ska jag skriva ner här på en jäkla lista hur min karl ska va/se ut:

randig
poppig
mörkt hår
lockig
pussiga läppar
hyffsat smart
cool
ball
tuff
härftig
avgudar mig
tycker att jag är häftigast i hela världen
snygg
rik
gärna hästkille
schysst lägenhet
najsig bil
stil (udda strumpor går hem hos/med mig)
rolig
djurvän
spännande
påhittig


Äh ni får egentligen se ut å vara hur som helst MEN bara ni inte på något, inte ens de minsta liknar bonde söker fru Magnus!!! DE ÄR INTE OKEJ!!


Jag känner mig som Bridget!

Ja fan förresten glömde säga att jag trillade omkull igår.. eller ja jag missade ett litet trappsteg så nu har jag ett ganska så stort blåmärke i svanken! pissråtta!


en tugga tomat

igår jobbade jag till halv 10, sprang hem till Fia å började dricka som ett as! Skulle inte gått ut egentligen med tanke på att jag varit så sjuk men en förkylning hindrar inte gamla Bettan! Vi blev alla fulla goa! Josse Bergman blev ju helt klart fullast å fick gå hem å spy upp allt rödvin! Vi skulle först gå in på Rocks men de va sån jäkla kö å de hade vi inte tid med! Så vi drog till gamla stan å gick in på kanske de äckligaste ställen jag varit på.. MEDUSA de enda som fanns där va skabbiga killar med långt hårdrocks hår! BLÄ!! Nån måtta får de ju va!
Träffade på några trevliga skåningar som jag stod å snackade med ett tag.. dom hade dock sambos hela bunten mogen nog lixom! äh så jag fick leta vidare.. satt mig vid ett bord där de satt hög med bejbs men dom va dryga så mitt i samtalet reste jag mig upp å gick därifrån dom fattade ingenting såklart! inte jag heller! Så jag sökte vidare stod å snackade med en kille ett bra tag som va jätte äcklig å som vill hångla med mig för att jag typ sa att jag ville ha ett förhållande å att jag inte brydde mig om utsidan utan bara om personligheten (vilket verkligen inte är sant).. han blev typ kär i mig på störtt som vanligt=P äh fy fan han spottade typ när han pratade så jag fick torka mig i ansiktet då å då.
sen bestämde jag mig att nej nu får de vara nog å sa att jag skulle gå hem å han envisades med att han skulle med men då körde jag den gamla klassikern "jag har pojkvän, tyvärr" de gick väl hem eller nått! så jag köpte mig en kineskorv å gick till tunnelbanan, väl där så satt jag mig brevid en riktigt snygging han va lång biffig ja en riktig karl (ångrar fan att jag inte drog med honom hem) iaf så frågade jag om jag fick vila mig på hans axel å de fick jag ju så gärna (L) så där satt vi å halvsov som ett gammalt gift par!  heeelt fantastiskt!!! Han gick av på hållplatsen innan mig så jag ska väl börja hänga där ihopp om att få se honom igen! ;)

Imorse fick jag ett väldigt underhållande sms ifrån en kär vän "Hjälp! Jag har största cepet hemma hos mig! Damp barn som är född 1977"
jag höll på att skratta ihjäl mig!! bästaste!

De får nog avsluta den här lilla skriv stunden! Take care alla där ut!
Å vad ni en gör gå inte till medusa de är prutt!
tjillevippen


Dear bloggen..

Jag har syndat idag.. 2 nävar chips och ca 3 glas cocacola.. fy å uschbusch på mig!

Imorgon åker jag tillbaka till stora staden för att stanna en kortare tider för hoppningsvis. Vill inte lämna denna underbara plats jag befinner mig på nu!
 
Men måste man så måste man. Inte kul när man vet att ett mer eller mindre helvete väntar där upp bland bilar och tykiga stockholmare. Värst av allt är på jobbet, trivs verkligen inte, inte alls, inte ens lite längre! De suger fet getpung! Men party kommer de bli när man kommer upp de är ju gutt de iaf! :)
Tror fan jag ska köra schlappis stilen på lördag, de blir fränt! Hade vart dö kul om grabbsen henkade på!

Å du Sofia förlåt om jag är konstig å verkar ointresserad å allmänt dum i huvudet ikväll...
Jag va bara lite upptagen hoppas
de är okej för dig - för då är de okej för mig!
 Du är typ bästaste och jag är så happy to have you my dear! :)

see yaaaa!

bajs dag

hm idag har väl inte varit mycket vidare till dag. har typ fått sparken, tröstätit, kollat tv!
Dock inga chips!!!
Tror jag ska börja skriva ner exakt vad jag stoppar i mig.. eller höhö inte allt jag stoppar i mig men nästan...
de är ju as bra! kan ni skriva kommentarer på vad ni tycker är bra å inte!!
blir ju värsta gå ner i vikt bloggen de här! yeah yeah yeah! GO BETTAN!
Jag är lite betuttad i en karl.. (ni får dock inge namn ännu) håll er uppdaterade!!!!




 


tuddeluu

Jag kom på en  grej härromdan.. kanske inte är nån större nyhet men jäklar va jag sätter på säljar rösten när jag sitter i kassan på coop! Blir hur gullig och trevlig som helst! pippigare röst för man leta efter!
Måste ju låta hur falskt som helst, well well.. finns säkert värre!
Nu är jag iaf hemma på ön å chillar järnet.
förresten ska jag gå ner 10 kg till sommaren. har inte gått så bra hittills.. 1 kg + men men de kommer nog snart! :)

http://www.youtube.com/watch?v=G6nOhCzRN4Y

Chiiiiiips

Alla som känner mig vet att jag är otroligt svag för chips MEN i lördags efter jag hade tryckt i mig en påse så kände ja NEJ nu får de va vara nog, så jag skrev ner en

ATT TA FRAM NÄR MAN BLIR SUGEN PÅ CHIPSLAPP!

Johanna såhär kände du dig efter att du hade ätit chips lördagen den 10 januari:

fet
äckligmätt
spyfärdig
typ 60 spänn helt i onödan
dålig andedräkt
ÅNGEST

tvii


Så nu mina kära vänner är de slut med de där skiten men Ni får gärna fortsätta äta chips för då känner jag mig bara som en bättre människa! Keep going strong!



Å herregud...

.. tänk att man har hakat på de här med att blogga! men har man inge bättre för sig så why not!
fick inspiration av att börja blogga när jag såg på lets dance och blondinbella å tänkte att så snygg, blond och SMART vill jag också bli! Och blondinbellas slemmig pojkvän brunettberra är ju bara ett måste! vilken grabb han får 10/10 tomater!

RSS 2.0