wfkwekfvnwKVMDSÖLS,L

NU DRAR JAAAAAAAAAAG BUSSEN GÅR OM 20 MIN Å JAG HAR PISS BRÅTTOM!! NORRLAND HÄR KOMMER JAAAG! BYE BYE OLAND SYNS OM NÅGRA DAGAR! PS. KOMMER SAKNA DIG CHARLIE!
PAAAAAAAAAAAARRRRRRRTTTTTTTTTTTTTTTYYYYYYYYYYYY

baksmällan

va på bio ikväll å såg just "baksmällan" sjuuukt rolig film eller jag vet inte om den kasnke va jätte jätte jätte bra men jag va på sånt där fnittrigt humör så allt va kul hela tiden! skönt när man är så ibland.
eeeeehhhhh
jo nu vet jag va jag måste berätta!! yeyy jag ska lära mig åka skateboard jag sak bli sån där tuff brud med skateboard och tuff keps å coola kläder kanske de funkar.. måste ju pröva lite olika stilar =)
provkörde faktiskt en sväng idag för första gången i mitt liv med min vän martin gick väl inte så jäkla bra med de ser iaf tufft ut när han hoppar runt där... jag ska iaf bli lika bra som martin.. vänta ni bara!
så nu i veckan ska jag dra in till the big town kalmar å köpa mej en bräda, rosa ska den självklart va annars kan jag lika gärna vara utan! sen ska jag självklart ha rosa keps och matchande skor eller nått!
tänk er själv en het brun skatebrud vem kan säga nej??!! hallå lixom!
ne nu ska jag dricka lite juice sen jag ska åka å hämta min fulla syster - jippi......................... NOT!
 å förresten funderar på att dra med fisen å co till peace and lööv hoppas bara att jag kan skolka ifrån jobbet i typ 1,5 vecka.. ne men vi får se först midsommar sen får vi se.. en sak i taget!

don´t worry be happy


Sofia

mitt hjärtas fröjd och glädje!
de kommer bli bästaste bästaste midsommarhelgen ever ever ever!!!!
längtar efter att få ligga sked med dig, de skulle göra mig såå lycklig att få tillbringa några nätter med dig=)
imorgon ska jag kolla upp när jag kommer upp måste bara kontakta skåris men de kommer bli fintfint de här serrru!
ne nu är de dags för mig att nana, jobbat inatt senni!
peacepusspeace

hemma på ön igen..

efter en veckas party och härliga vänner är jag nu lite vemodigt tillbaka på ön. fällde en å annan tår när jag lämnade sthlm och stureplan :P
längtar nu efter nästa äventyr de lär ju inte hända mycket före midsommar kan jag tro. men då jäklar blir de röjj i de djupaste skogarna uppe i hälsingland. usch jag kommer ju dö för att jag är så mörkrädd har sett på allt för många filmer där midsommarfesterna spårar ut å slutar i blodbad. ne men så ska de inte bli på våran fest.. nån måtta får de ju va!
usch va hemsk jag är!!!  dags för en tupplur snart tror jag!  kiss

RSS 2.0