fy fan fy fan fy fan

jag håller på att kissa på mig så rädd är jag,, har väl stressat upp mig själv antagligen som vanligt! jag satt nere i soffan och kollade på "dr 90210" och plötsligt mitt i en bröstförstoringoperation så smäller de till utanför fönstret.. ni vet riktigt sånt ljud att typ porsling går  sönder jag höll på att dö av skräck!!! tog datorn och miina hundar under armen och gick fort som bara den upp och här är jag skakig som bara den. vad kan de har varit en katt jävel eller en fågel gjorde av porslin?! ne jag tror helt klart att de va ett spöke som ville busa lite med mig! hoppas verkligen inte attt den kommer upp till mig nu för då dör jag på allvar... fy attan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


allt och ingenting!

har fyllt år. jippi jippi yeey! ångesten börjar komma krypande.. jag vill ha hus, hästar, pengar och en rejäl karl nu nu nu!!!
bettan är trött på att vara singel.. har jag inte en kille inom ett halv år så är den enda utvägen att bli nunna! sorgligt men sant! ne nu ska jag nog sätta på the notebook och gråta lite! peace

ca 45

minuter tills jag fyller år.. jippijippi eller inte, snarare ångest de känns liksom som om de räcker nu.. stopp sluta!
men vad jag göra åt den åldern?! man den gilla dess läge!
man får väl vara glad att amn faktiskt har klarat av att leva hela 21 år, de är inte illa pinkat de ju!

stugorna är nu bokade i norpan.. skåran kirrade biffen, härligt att vi har en sån snygg och handlingskrafftig kvinna bland oss. hurra!

ne nu ska jag sätta på nån rulle och hålla tummarna för att min förkylning går över tills min födelsedag imorgon!
halsfluss varning har jag.. suck my dick!


dagen efter..

ångesten finns där, tog med kortet in på krogen å brände på tok för mycket pengar är jag rädd för, har inte riktigt vågat se efter!!
men men de är bara påt igen!
jag funtar på om jag ska ha lite party här hemma på gårn på fredag elelr lördag typ.. supa skallen av sig mitt ute i skogen kan man ju inte annat än må bra av!
så om ni är intresserade av att komma så kan ni väl skllå en pling. kan säkert fixa så ni kan sova över å hela köret!
nu ska jag nana för ska ju upp tidigt imon bitti å ta ut hästarna sen är de hopptävling för lilla syrran som gäller å de får man ju inte missa!
love

YES!

fan norrköpingshelgen kommer typ bli den bästa genom tiderna åh va jag längtar.
jag kommer få hänga med dom bästa flickorna i mitt liv i hela 2 dagar! JAA!!!

shitshitshit idag va jag ganska så nära på att flyga av igen men jag låtsas vara cool för min syrra och bankade till häst kraken lite extra i magen, och de kunde hon gått ha!
imorgon ska jag in till centrum å köpa ett par skor tror jag som min lilla syrra spanat in åt mig - hon har stil den bruden!
sen funtar jag på om jag ska åka och träffa min pappas tjejs barn oxå mina "halvsyskon" kanske är på tiden.. dom har ju ändå vart tillsammans i snart 3 år.
ne nu ska jag nog lägga mig å gråta till braveheart!
shillevippen

fell in love with an alien!

jäkla vilken underbar dag de har varit, synd bara att jag sov bort halva dan.. eheh vaknade vid kvart i 3! men så kan de gå.
har inte hunnit gjort så mycket idag som ni kanske förstår men mockat skit de har jag gjort så pluttarna har flygit överallt. bajs bajs bajs!
jag har ju såklart även hunnit med att rida å sånt!

men va säger ni ungdomar om sista helgen i maj. ska vi boka den nu så vi inte kommer undan sen. för som de låter på våran london-bo så ska hon komma hem då om vi bestämmer!!
så skåran, fia, jenny, nanna.. va säger ni ska vi köra sista helgen i maj kanske t.om tors - sönd??? hade vart skönt å tagit de lugnt å bara fikat i parker och ätit laxburgare å en jäkla massa spriiiit såklart!
ska vi köra på de???

nu har inte jag tid med de här.. ska dra iväg å spinna, fan va jobbigt de är!
peace

hinner inte riktigt med

jag tror att jag ska hinna så mycket hela tiden men ack så fel man kan ha. idag gick jag iaf upp kl 7 för att ta ut pollarna sen när jag hade gjort de så gick jag å la mig igen å sov till halv 12. =) sen fick jag för mig att jag skulle gå ut å gå lite med min häst som jag har lite på prov å de gick ju alldeles lysande-hon är så fin!
timmarna går snabbt ute i stallet och sen fick jag plötsligt bråttom till spinningen som började kl 19.30 å de va fan de jobbigaste jag gjort på lääänge svettades som ett as och jaag är jäkligt säcker på att de blir träningsverk imorgon! men de är bara påt igen kl 19 är de gympa dags!
nu är jag väldigt väldigt trött så jag tror jag rundar av här med en liten puss=)

RSS 2.0